Google maps location

Dinsdag

10:00 - 18:00

Woensdag

10:00 - 18:00

Donderdag

10:00 - 18:00

Vrijdag

10:00 - 18:00

Zaterdag

10:00 - 17:00

FAQ

Helaas is het momenteel niet mogelijk om direct via de website een bestelling te plaatsen. Heb je iets moois gevonden? Neem dan gerust contact op via onderstaande contact formulier of bel naar +31 (0)6 145 10556.

Jazeker, dat is tenslotte ons beroep!

Jazeker kan dat. Het makkelijkste is om langs te komen in de winkel voor een vrijblijvend gesprek. Lukt dat niet, dan is een email sturen het makkelijkste alternatief. Graag ontvangen wij uw wensen: (zoals voorbeelden, ontwerpenschetsen, materiaal voorkeur(en), afmetingen en maatvoering).

Wij maken rouwsieraden met o.a. haren, as, nagels, tanden en droogbloemen. Ook is het mogelijk om met geërfde sieraden een nieuw ontwerp te maken.

Wij doen veel van dit soort aanpassingen. Vergroten of verkleinen van ringen is in de meeste gevallen mogelijk. Het is wel afhankelijk van het model en het materiaal. Om daar zeker van te zijn kunt u langs komen in de winkel. Zo kunnen wij meteen de maten opnemen en kunnen wij u vertellen wat de kosten zijn.

Jazeker, kom gerust langs in onze winkel. Vaak hebben wij meteen tijd om samen te kijken naar de mogelijkheden ook is het een optie op voorhand een afspraak in te plannen. Tijdens het gesprek maken wij een prijsopgave en kijken we samen naar de (mogelijke) oplossingen.

In sommige gevallen is dat mogelijk. Vraag tijdens het ontwerpproces naar de mogelijkheden.

Ja dat is mogelijk. Wij nemen alleen geen printplaten en bladgoud in.

Nee, die verkopen wij niet.

Ja die kunnen wij vervangen. We hebben meerdere maten batterij op voorraad.

Wij hebben een goede samenwerking met een ervaren horlogemaker. U kunt gewoon bij ons langs komen voor de reparaties van uw horloges.

Een eenvoudige ring of oorbel zal binnen een paar dagen gemaakt kunnen worden, terwijl een meer ingrijpende sieraden, zoals een halsketting of armband, enkele weken tot enkele maanden kunnen duren, afhankelijk van de hoeveelheid details en precisie die nodig zijn. Het is altijd verstandig om vroegtijdig te overleggen met ons, zodat wij een nauwkeurige inschatting van de benodigde tijd kunnen geven en u een realistische verwachting heeft van de levertijd van uw sieraad.

De kosten zijn afhankelijk van het soort edelmetaal en de complexiteit van het ontwerp.

Ja, wij bieden bedrijfssieraden aan, zoals bedrijfsbatches, legpenningen en manchetknopen.